mandag den 6. januar 2014

Adoption - Umfufu #1

Som jeg tidligere har nævnt, har jeg besluttet at jeg her på bloggen vil skrive lidt om min/vores vej til at adoptere et lille barn. Vi er stadig på vej, så slutningen hænger stadig i luften.

Jeg vil skrive om det af flere årsager. For det første vil jeg meget gerne have historien skrevet ned, som jeg løbende oplever det, så jeg kan huske de forskellige faser. Jeg tænker, at når først vi får barnet, så vil alt det vi har gået igennem de sidste par år forsvinde i baggrunden.

Jeg vil også skrive om det, så alle andre interesserede kan følge med. Det er ikke fordi jeg ikke ønsker spørgsmål – jeg taler gerne om det, men det kan også være rart for andre, at læse lidt om, hvad jeg tænker omkring det hele. Og sluttelig, så kunne det jo være, at min historie kan bruges på den ene eller anden måde af jer, som jeg slet ikke kender. 

Jeg skylder nok at forklare oplæggets titel: Umfufu. Umfufu er det navn vi kalder vores ufødte barn. Det gør vi fordi jeg i starten tænkte på, at barnet kom fra Afrika, og så kom jeg til at tænke på Umfufu. Det kom bare ud af den blå luft, og så har det været det navn vi har brugt siden. Umfufu vil dog komme fra Korea, og får jo nok et andet navn, når vi nærmer os. 

Det er ikke fordi bloggen skal til kun at være adoptions- eller børne blog. Jeg tænker, at det bliver en kombination. Umfufu indlæggene vil komme ca. en gang om måneden, men I vil få et par stykker lidt tættere på hinanden her til en start. 

6 kommentarer: