torsdag den 2. januar 2014

Englestof

Før jul var jeg på tur. På opdagelse i en ny stofforretning. 
Som jer andre frustreres jeg over, hvor svært det er at finde lækkert stof. Jeg kan bedst lide at købe det i en rigtig butik. Jeg synes det kan være rigtig svært at vide, hvad man får, når man køber det over nettet. 

Jeg har hele tide vidst, at der lå en lille stofforetning i Hørsholm. Jeg er opvokset i Hørsholm, og har også arbejdet der en del år. Så jeg vidste godt at Englestof lå på Kongevejen lige over for centret. Det nye er, at de er kommet på Facebook. Der er jeg blevet opmærksom på, hvor lækre ting de har, og hvor kreative de har. De har en lille syskole, hvor de laver fine ting, som postes på Facebook. Det er altså et super reklamefif. Og det var det, som fik mig til at køre derop en dag. 

Det blev jeg ikke skuffet over. Det er en lille butik med stof fra gulv til loft. De yder en super service og har helt styr på, alt hvad de har. Jeg gik derfra med strikken jeg viste forleden dag og noget hvid bomuld til en skjorte/tunika. De har også alle kvaliteter der i mellem. Så skynd jer der op, hvis I mangler lidt inspiration og lidt lækkert til stofsamlingen. 

De har ikke en hjemmeside, men her er deres FacebooksideJeg har lånt billederne fra Facebooksiden. For en god ordens skyld, skal det siges, at jeg ikke får noget for at skrive dette - det er ren og skær begejstring. 

7 kommentarer: