torsdag den 20. marts 2014

Jakke crush

Jeg har et jakke-crush!
Jeg elsker simpelthen små indendørs jakker. Det kan være blazerjakker, cardigans, som er lidt jakke agtige, læder jakker mv. Det er sådan en let måde at opgradere jeans og en t-shirt looket, så man ligner én, der er voksen og går på arbejde.

Jeg har syet en super lækker boucle jakke med frynsekanter. Jeg købte stoffet hos Englestof i Hørsholm. Mønsteret er Lines quiltejakke mønster. Jeg måtte tage en størrelse mindre - og stadig var den temmelig stor. Det er utroligt hvad det gør, at stoffet kan give sig lidt - og at det ikke bliver quiltet.
Kanterne er simpelthen bare kanterne fra stoffet, som var frynset på den helt rigtige måde. Det blev syet på i stedet for kantebånd.

Jeg må sige, at jeg er rigtig godt tilfreds.


6 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin jakke! Jeg har netop opdaget din blog og har læst den fra ende til anden. Det er rigtig fine ting, du laver:). Ligesom dig har jeg også taget springet og startet en blog efter flere års bloglæseri - det kan god give lidt præstationsangst, når der er så mange fine blogs rundt om på nettet.. Hvis du har lyst til at se hvad jeg syr kan du kigge med her: sewbluedresses.blogspot.dk
  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette! Jeg har kigget på din blog, og du har styr på de kjoler må jeg sige!
   Jeg er enig i præstationsangsten - eller i hvert fald i, at det tager lidt tid at finde ud af, hvordan bloggen skal være, hvad man vil med den, hvor meget man vil dele mv. Men det er sjovt - og jeg prøver mig frem :-)

   Slet