lørdag den 2. november 2013

Verdens lækreste fridag

I fredags havde jeg Verdens Lækreste Fridag!
Takket væres Line fra Syskolen fik jeg en mulighed for at komme til Fredagsfix. Det tog mig ikke lang tid at tjekke om jeg kunne få fri - og så sige JA TAK.

En hel dag med syning i den skønne kælder. Det var dejligt, lærerigt og ikke mindst hyggeligt.
Jeg går også hos Line hver anden onsdag - og det har gjort at denne uge har været ganske produktiv - og I skal da lige se, hvad der er kommet ud af det.

Jeg har fået syet et par lækre joggingbukser. De er syet i isoli fra City Sycenter, og mønstret er Lines Limonade bukser. De har fået en neonsnor i løbegangen og lækre metalringe i løbegangens huller. Der er også elastik i, så snoren er primært til pynt.


Jeg beklager kvaliteten af billedet. Det er lidt grænseoverskridende at vise billeder af mig selv på bloggen, så det blev lige sådan et billede gennem et spejl...

Jeg blev i går også færdig med den quiltejakke, som jeg har været i gang med. Jeg er blevet super godt tilfreds med den, og jeg glæder mig til at indvie den i aften.


8 kommentarer:

  1. Altså heldige dig :) Hvor blev bukserne fine, og jakken lige så - glæder mig også til at jeg (om lang tid) bliver færdig med min....

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Anita, det gik meget hurtigere med jakken end jeg havde troet, så det var skønt. Er blevet rigtig glad for den.

      Slet