torsdag den 14. november 2013

Blog Challenge - Noget jeg er bange for

Dette spørgsmål kan jo besvares på mange niveauer. Det kan være ting som udfordrer mig og det kan være angstprovokerende ting. Det kan være højder og det kan være trafikulykker. 
Jeg har to ting, jeg gerne vil fremhæve:

Jeg er bange for at kravle op på vores hems. Som det ses på billedet er der en meget gammel - men dekorativ stige der op til. Sidste år op til jul skulle jeg liiige der op og stille noget fint julepynt. Jeg behøvede da ikke lige hjælp - og resultatet var at stigen gled under mig og SLAM, så lå jeg på gulvet og råbte hjælp. 
Da jeg skulle der op i går holdt Morten selvfølgelig stigen - men jeg kunne virkelig mærke, at det sad i mig og jeg var ret bange. 

 

Den anden ting jeg er bange for er mere overordnet. Mange fortæller at efter de får børn bliver de mere bange for, at der skal ske deres familie noget. Den har jeg nu selvom jeg ikke har børn. Jeg kan blive bange, når jeg hører en ambulance - for er det nu Morten eller andre i familien. Da der forleden dag var stormvejr var det rigtig rart da han kom hjem - for så var han ok. 
Det er vel bare en naturlig følge af at elske nogen højt. 


7 kommentarer:

 1. Uh, højder er heller ikke mig - særligt loftlemmen og den gamle trappe mine forældres hjem vækker rædsel.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sjovt som oplevlser kan sætte sig i kroppen.

   Slet