søndag den 27. oktober 2013

Formiddag på syværelset

Dagen, hvor vi har en time ekstra - hvor skønt er det lige.
Jeg er alene hjemme idag. Manden er på "mandetur" og skal hentes om lidt. Jeg har brugt formiddagen på syværelset. Jeg har quiltet delene til en ny jakke sammen, så den er klar til at sy "rigtigt", når jeg skal til syning på onsdag.
Den bliver syet i Liberty stof - det som jeg viste i symaskinen, da jeg viste mit syværelse. Jeg synes det er et fedt mønster fordi det ikke er helt så yndigt som meget af det blomstrede. Jeg er også vild med blandingen mellem mørk blå og sort.Når man som jeg syr mest til sig selv, synes jeg nemt at Liberty mønstrene bliver lidt for "fine" - men jeg er vild med kvaliteten. Jeg fik det til en super god tilbudspris hos super-carla - men nu ser det selvfølgelig ud til at være udsolgt.

Mens symaskinen kørte forsøgte pod-casten af Mads og Monopolet at overdøve, og pauserne tilbragte jeg her på min sækkemadras.


Den syede jeg i foråret, da vi manglede en madras at slænge sig på i vores udestue. Den lever et vandringsliv og bliver flyttet rundt der hvor nogen har lyst til at slappe. Jeg har syet den efter denne DIY. Den er super fin i Liberty, men jeg havde lyst til at sy den i noget mere robust, så den også kan tåle hunde og udeliv. I stedet for at sy den helt sammen i begge sider, har jeg sat velcro i den ene side, så puderne kan tages ud og den kan vaskes.

Nå - nu skal manden snart hentes i lufthavnen.  Hav en dejlig søndag derude!

6 kommentarer:

  1. UHa det lyder som en dejlig formiddag!!
    Jeg gad også godt finde lidt tid ved symaskinen... lige pt bliver det dog ved hæklenålen!
    Tak for dejlig kommentar på min blog!

    SvarSlet
  2. Ja, det er lettere med hækling og strikning. Det kan man bedre sidde med i sofaen og sammen med andre. Det er jeg desværre ikke ret god til. Det er et projekt jeg gerne vil tage fat på en dag.

    SvarSlet