mandag den 10. november 2014

Hey Sherlock!

Selv om der længe har været lidt stille på bloggen har jeg stadig syet og været kreativ - der har bare ikke været så meget pep i tastaturet. Det kommer og går - og det skal det have lov til.

En af de ting, jeg har syet i løbet af sensommeren og efteråret er en kappe. Det stammede fra, at jeg var inde i en fantastisk butik på Bornholm, der hedder Det hvide hus. Her har de alt indenfor tweed - og i øvrigt en masse andre ting også. Tweed til mænd og kvinder i alle afskygninger. Mange ting var sindsygt lækre - og nogle ting kammer lidt over og bliver sådan lidt "Sherlock" agtige. Jeg prøvede lige en kappe/jakke og den var super skøn. Jeg kunne dog ikke rigtig identificere mig med at købe tweed i 25 graders varme. Og som så ofte før tænkte jeg - det må man kunne lave selv. 







































Jeg tog udgangspunkt i et Onionmønster, som jeg har ændret lidt. Jeg har lavet den, så den ikke trækkes over hovedet, men knappes igennem. Jeg har så givet den betrukne knapper og gråt foer. Jeg har faktisk brugt den rigtig meget i løbet af dette lune efterår - og jeg synes det er en super cool blanding af Sherlock Holmes og Nuggo.


4 kommentarer: