fredag den 18. juli 2014

Ønskes: Tips til Bornholm
Jeg glæder mig til ferie, og vi drager til Bornholm i august måned. Jeg håber på solskin, god mad, samvær 
med min mand og en masse skøn natur. Jeg hører, at Bornholm skulle være blevet lidt af en gourmet-ø, og jeg glæder mig til at se, hvad de forskellige gårdbutikker har at byde på. 

Jeg har bare ikke været på Bornholm i umindelige tider. Sidst var da jeg var skolelærer og havde skoleelever med på tur. Jeg ser frem til at være der i højsæsonen og for mig selv. Jeg har dog behov for lidt hjælp til ting som man ikke må gå glip af på Bornholm. Så hvis du ligger inde med et tip eller to, så vil jeg meget gerne høre det.


14 kommentarer:

 1. Vi tager os derover i uge 32. Det er også mange mange år jeg var der sidst. Det eneste jeg ved jeg skal er at besøge strandloppen (loppebutik)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder hyggeligt. Den må jeg også forbi. Har googlet mig til at det må være i Svaneke - og det er vist ganske tæt på der hvor vi skal bo. Glæder mig til at bo næsten på stranden og bare slappe af.

   Slet
 2. Jeg er kommet der jævnligt, siden jeg mødte min (bornholmske) mand for 11 år siden. Jeg kan godt lide de mange glaspusterier i Gudhjem - især Viktoria Glas (http://www.victoriaglas.dk/) synes jeg er fed. Vi er ofte kommet på Nordbornholms Røgeri i Allinge, hvor der er en stor lækker fiskebuffet, og på Black Pearl i Gudhjem har vi spist god smørrebrød :) Vi skal derover et par dage i uge 31, men der har vi mest planer med familien i Rønne. Af kreative butikker kender jeg Dorthes Hobbystue i Rønne og Hasle Stof & Hobby :) Kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Mmmm mad tips er de bedste! Jeg er sikker på, at vi skal spise os igennem Bornholm :-)
   Tak for tips!

   Slet