søndag den 25. maj 2014

Ny ynglings t-shirtGode t-shirts er virkelig noget, som kan redde min gardarobe. En t-shirt i den helt rigtige kvalitet og facon kan redde en hver tøjkrise. Så er det bare at tilsætte jeans, nederdel, gummisko eller høje hæle afhængig af hvad man skal.
Jeg har en yndlings t-shirt fra det netbaserede toogoodtobebasic i silke. Det er et fedt mærke, som i den grad giver god kvalitet til prisen. Jeg har både denne t-shirt og en lædernederdel herfra. Jeg venter i øvrigt utålmodigt på, at de skal få den sorte t-shirt hjem.
I  min utålmodige venten tænkte jeg, at jeg da kunne kopiere modellen selv, så en aften lagde jeg t-shirten oven på noget mønsterpapir og tegnede den af. Ikke ret lang tid efter havde jeg en ny i silke med grafisk print. Det er en keeper, og det bliver ikke den sidste jeg laver!

10 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! - jeg har længe gået og luret på dette stof - og jeg har iøvrigt den sorte silket-shirt og lædernederdelen fra toogoodtobebasic også.. Jeg elsker dem. Jeg har især brugt lædernederdelen meget - mindst en gang om ugen hele vinteren..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette, Ja det er lækre ting de laver! Du skulle tage at prøve og tegne t-shirten af :-).
   Stoffet er super lækker kvalitet.

   Slet