torsdag den 17. april 2014

Sæt med blomster
Der er rigtig mange sweatshirt-sæt fremme i øjeblikket, og jeg synes, at de blomstrede er særligt fine. Men som så ofte før tænker jeg - "det kan jeg da lave selv". Da jeg så faldt over det blomstrede jersey stof hos Stofdepotet tænkte jeg, at DER er de rigtige blomster til det.

Jeg har syet et sweatshirt med almindelig grå isoli på ærmer og ryg og så det blomstrede jersey på forsiden. Det var ikke noget problem at sy de to kvaliteter sammen.

Jeg ville gerne have en nederdel til, men jeg var i tvivl om, hvorvidt det var for meget med blomster. Jeg havde dog ikke nok af den grå isoli til en nederdel også. Til gengæld havde jeg en nederdel, fra da jeg syede et lignende sæt i grå uld. Den kan til nød gå til denne sweat shirt også.

Men jeg har alligevel syet en blomstret nederdel. Jeg har syet den som en draperet nederdel. Det er super simpelt og pænt. Jeg ved ikke helt om, jeg har temperament til så mange blomster - men måske til sommer :-). Jeg tror også, at jeg kan bruge nederdelen med en hvid skjorte eller silke t-shirt som overdel.

Mandens kommentar til sweatshirten var - "jeg kan godt se, at det er super smart og at det ligner noget man kunne købe i forretningerne - men jeg forstår ikke rigtig blomsterne...". Det er helt ok skat - og jeg takker for komplimentet!

I øvrigt er det første gang, at I ser billeder af mig på bloggen. I første omgang uden hovede - det er lidt grænseoverskridende, så vi tager det i etapper.

13 kommentarer:

 1. Sødt sæt du har fået syet dig, jeg elsker multifunktionelle sæt. Venter spændt på hovedet :o) men ud fra dit lille profil billede, tror jeg ikke du har noget at skamme dig over.
  God Påske.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej... det kan være - men det falder ofte lidt sært ud på billeder :-)

   Slet
 2. Fint sæt -det ser både tjekket og komfortabelt ud - det bliver helt sikkert en vinder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps - det er lige mig! Jeg elsker når man kan være tjekket og komfortabel samtidig.

   Slet