søndag den 27. april 2014

Hjem i sommerklæder #1

Vi brugte blandt andet påsken på at give vores hjem sommertøj på. Vi satte havemøbler frem, plantede krukker og inviede både bålsted og grill. Jeg tænkte, at det var en god anledning til at invitere jer lidt indenfor - eller udenfor om man vil.

Vi har to terresser og en stor have, så I får det lidt i etapper. Den terresse jeg vil vise jer her, har voldt os en del hovedbrud. Det er en ret lukket og overdækket terresse, og den er temmelig stor, så vi har i de tre somre vi har haft den tænkt en del over, hvordan man gør den hyggelig og hvordan man får den brugt.

Det kan være svært at se på disse billeder, men den er ret dyb. I øjeblikket gør vi os nogle tanker om, at lave en sofa/daybed agtig ting af Europa paller med en skummadras og nogle puder i det ene hjørne. Idag bliver dette bare brugt til opbevaring - så det har undveget kameralinsen. Det ville være fint at kunne slænge sig der i både regn og sol.

Denne terresse ligger ikke lige op ad køkkenet, så det er ikke det oplagte spisested - men omvendt er den rigtig god i ydersæsonen fordi man er mere beskyttet her.

På billedet ovenfor kan I øvrigt se min svigerfars hus. Vi bor her sammen, så han har sit hus og sin terresse derovre.


De sidste billeder her er af vores gamle kakkelovn. Den var i huset, da vi flyttede ind, men vi har erstattet den med en mere moderne brændeovn. Den er dog meget fin, så nu bliver det en stor lysestage på terressen. 

Hvis nogen af jer har erfaringer med at bygge loungemøbler af paller, må I meget gerne dele!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar