onsdag den 9. april 2014

Nu med overlocker

Så skete det! Jeg har fået mig en overlocker.
Efter jeg er begyndt hos syning hos Line og har opdaget hvad en overlocker kan gøre, har jeg været solgt. Jeg har ikke fået syet så meget derhjemme, fordi jeg hele tiden har i baghovedet at det bliver så meget pænere med en overlocker.
Jeg lovede mig selv, at når jeg fik solgt min andelslejlighed måtte jeg købe en overlocker. I går var dagen, hvor fortrydelsesfristen for køber udløb - og i går var dagen, hvor jeg kom hjem med min nye overlocker.

Efter råd fra Line og andre på syholdene og i blogland er det blevet til en Bernina 700d. Der er vist ikke ret stor forskel på 800DL og 700d, så det blev den lille model.
Jeg var meget spændt på at komme hjem og tråde den, men det gik forbavsende let. Brugsanvisningen var god og efter ca. 30 minutter var jeg i gang!

Hvilken lykke!


13 kommentarer:

 1. Det lyder som en super god dag! Tillykke med salget af lejligheden. Det er helt fortjent at købe en overlocker så. Sådan en står også på min ønskeseddel.

  SvarSlet
 2. Du bliver så lykkelig for den.

  SvarSlet
 3. Ja - overlockeren i kombination med det skønne stof, som er landet fra Stofdepotet bliver det en dejlig påskeferie!

  SvarSlet
 4. Det kommer du ikke til at fortryde. Jeg købte min i december og syglæden (og produktiviteten) er steget markant siden. Det giver altså bare en bedre finish og øger glæden ved at bruge tøjet efterfølgende. Tillykke med den.

  SvarSlet

 5. Very nice post. I definitely appreciate this site. Stick with it!
  http://www.kuwait.prokr.net/
  http://www.emirates.prokr.net/

  SvarSlet