søndag den 16. marts 2014

Man kan jo ikke sy alting


Der er en tendens på forskellige blogs til at være bevidst om tøjforbrug. Det synes jeg er en rigtig god tendens, for mode-blogverdenen kan godt komme til at handle meget om, hvad man "ikke kan leve uden". Jeg ser mig bestemt ikke fri for, at bruge disse blogs som inspiration, lige som jeg også elsker et godt modemagasin. 
Jeg prøver dog altid at være bevidst om, hvad jeg egentlig har brug for, og hvad der kunne være rart at have. De ting jeg virkelig har brug for, kommer i første række, og det er her jeg tænker, at det er ok, at købe god kvalitet og ikke nødvendigvis billigst. 
Jeg tænker også altid - kunne jeg sy det selv? - Det har jeg jo fx for nylig gjort med både en hvid skjorte og en bouclé jakke - så de er strøget af "indkøbslisten". 

MEN - et par flade sorte sko kunne jeg altså ikke sy, og fredag eftermiddag var internettet min ven. Jeg har kigget lidt på Last Conspiracys loafers. De ser skønne og behagelige ud - men jeg synes måske også at prisen er lige høj nok. Men jeg fandt dem hos Stig P med 60% rabat - og så slog jeg til!

Jeg glæder mig til de kommer. 

På min liste står også et par ikke for høje sorte pumps - så hvis I har nogle idéer, så er de velkomne!

 

7 kommentarer:

 1. Det er nemlig rigtigt. Men har tit tænkt når jeg så et par sko, at hvis jeg bare liiige kunne lave den og den ændring ville de være perfekte - lidt ligesom at sy...
  Pumps, jeg har et par fra Ecco (!!) og ligeledes en støvlet i samme form, de er simpelthen fantastiske (og møgdyre) men de har den rette højde og vigtigst; jeg kan gå i dem i en hel dag uden at mine trædepuder er trådt i smadder ;)

  http://shopeu.ecco.com/dk/da/ecco/ecco-pailin_1784021/1784079
  http://shopeu.ecco.com/dk/da/ecco/ecco-pailin_1553775/1553776

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også fan af Eccos sko og har både sandaler og korte støvler.
   Mine loafers er lige kommet med posten - og de er bløde som smør! Jeg glæder mig rigtig meget til det lige bliver lidt varmere, så man kan gå med bare tæer i dem.

   Slet