tirsdag den 24. december 2013

Den søde sæl

Jeg er så heldig, at jeg i dag - juleaftensdag - har totalt ro på. Vi skal til juleaften hos Mortens onkel og tante i Bagsværd, så vi skal bare være der kl. 15. Alle gaverne er i orden og Morten sover stadig. Det betyder, at der er ro i huset, og det er det bedste tidspunkt at krybe ned i mit syværelse og få nye ideer til at blive til virkelighed. Idag er det naturligvis akkompagneret af julefjernsyn i baggrunden og te på kanden. Super hyggeligt!

Jeg overtog for længe siden en ældre sælskindsjakke fra en ældre mand. Den pillede jeg fra hinanden og siden har jeg haft lækkert sælskind til forskellige projekter. Jeg har blandt andet lavet en vest, en krave, julepynt og ikke mindst et iPad cover, som følger mig hver dag.

Min kollega spurgte mig forleden dag, om jeg havde, så jeg kunne lave et hylster til hendes telefon. Derfor måtte jeg lige i gemmerne for at se, om der var flere regulære stykker tilbage. Det blev hurtigt til, at jeg måtte prøve mig lidt frem. Det kan godt være lidt svært at sy i, for det glider nemt, men efter lidt eksperimenteren fik jeg et fint resultat.

Så Helle: - efter jul må jeg lige se din telefon, og så må vi finde ud af noget.

Kan I alle have en rigtig dejlig juleaften!

7 kommentarer:

 1. Hvor er det fint! Jeg har også noget sælskind liggende og det er altid godt med inspiration til hvad det kan bruges til! God jul!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, hvis det kan inspirere lidt.

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet