fredag den 21. februar 2014

Klavs jakke i voksenstørrelse

I går havde jeg en af mine skønne aftener hos Line. Jeg fik syet en cardigan/jakke i Stof og Stils quiltede grå jersey stof. Line har lave en børnemodel, som hun kalder Klavs. Den har hængt i hendes kælder i noget tid og jeg har hele tiden haft i baghovedet, at det må man kunne lave til voksne.

Line navngiver sine modeler efter mennesker, som har haft noget med dem at gøre. Denne model er vist navngivet efter ham, som leverede maskinen, som kan lave stofbetrukne trykknapper!

Vi tog udgangspunkt i et mønster til en sweatshirt. I stedet for at lægge forstykket til fold, lagde jeg i stedet 5 cm til på hvert stykke som omfold ved knapperne. Resten var fuldstændig lige som at sy en sweatshirt med raglanærmer. Der var lige et lille fif ved hals og bundribben, men ellers var det bare der ud ad. Line laver de fineste betrukne tryklåsknapper, og de fik naturligvis lidt Libertystof.

Jeg er selv ganske godt tilfreds!

11 kommentarer:

  1. Den er super flot, sådan en drømmer jeg også om at lave :-)

    SvarSlet
  2. Tak Stine! Jeg er også blevet rigtig glad for den.

    SvarSlet
  3. Bangladesh Education Result Board & Government Official website. HSC Admission Result 2020 Recently Published. Government web. HSC Result Student can download HSC Admission Result PDF File.

    SvarSlet