lørdag den 23. august 2014

Oprydning, genbrug og lidt til salg

Tanker om oprydning, genbrug og spild bruger jeg egentlig en del tid på. Jeg synes dog ofte at tid ender med at blive en dårlig undskyldning for mig. Jeg vil rigtig gerne blive bedre til både at købe genbrug og sælge mine egne ting. Jeg så lige et program om indretning med genbrug på TV2 og det bliver jo sygt lækkert.

Min kollega laver hvert halve år en "byttetøj-dag" hvor der kommer ca. 40 kvinder og bytter og sælger tøj. Det er altid ved en ny sæsonstart, så man kan få opdateret sin gardarobe. MEN her bliver jeg ofte ramt af tidsfaktoren. I en travl hverdag ender dette fantastiske arrangement ofte med at blive nedprioriteret. MEN i år vil jeg med - og jeg skal nok sende jer en beretning. Jeg har en sæk stående med ting, som GLÆDER sig til at få et nyt hjem.

Min mand har også nogle ting, som skal have et nyt hjem. Han har nogle rigtig lækre Dolce & Gabbana skjorter, som for et par år siden er købt som fejlkøb. Derfor vil de gerne have et nyt hjem og de er sat til salg på Trendsales. I kan se dem alle sammen på min Trendsalesprofil her


6 kommentarer:

  1. Glæder mig til at høre om det - men det var en succes så vidt jeg kunne forstå på Helle. Du må tage billeder af det du tager med og hvad du får byttet til :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - det er en succes hver gang. Jeg har lige rykket Helle for en ny dato. Jeg skal nok skrive lidt om hvad jeg tager med, og hvad nyt jeg får med hjem.

      Slet