mandag den 7. april 2014

Ups....

Jeg har lige sendt en dejlig bestilling afsted til Stofdepotet. Jeg er et levende bevis på at markedføring via blogs og instagram virker. Jeg faldt over Maria & Margadusens fine kjole her og inden jeg vidste af det, havnede jeg på Stofdepotets hjemmeside.
Jeg endte med en anden silke, som jeg tidligere har kigget lidt på:Den skal blive til en løs sommerkjole.

Desuden købte jeg det her blomstrede jerseyJeg tænker, at det skal være forsiden af en sweatshirt, som ellers er grå. Jeg vil også lave en nederdel til. Det er selvfølgelig inspireret af tidens mange "sæt" med nederdel og sweat i samme stof. Jeg er i tvivl om, hvorvidt nederdelen skal være i grå eller om den skal være blomstret. Det må komme an på temperamentet. Måske kan man bare sy begge dele...

Derudover købte jeg en tynd uld med stretch bagside. Jeg tænker, at det også skal være en tynd behagelig kjole til de lidt køligere dage.

10 kommentarer:

  1. Det er en farlig hjemmeside.. Jeg har lige modtaget et ordentlig læs, som jeg tænkte, jeg kunne sy i påsken, men jeg kunne desværre ikke vente til ferien starter - nu sidder jeg så og kigger på dine fine køb og tænker om jeg måske skulle lave endnu en bestilling?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha ha... Ja - det er hvad der kan ske. Jeg er blevet meget tilfreds med de ting, der er kommet. Det er ikke sidste gang jeg bestiller her.

      Slet