søndag den 6. april 2014

Jumpsuit - vist nok ok tilfreds...

Så har jeg haft gang i den buksedragt, som jeg har tænkt lidt på, at jeg gerne ville lave. Den er blevet færdig - og jeg er vist nok tilfreds...
Jeg brugte et mønster fra Stof2000, og det var lidt af en udfordring. Mønstret angiver ikke om det er lavet til fast stof eller til strækstof, så jeg endte med at have klippet et mønster ud, som så noget småt ud. Heldigvis kun i papiret. Så med Lines vejledning klippede jeg stoffet ud lidt større, så min mås også kunne være der. Det hele kom til at passe fint - særligt efter jeg fik taget af længden på overdelen.
Udfordringen med buksedrager er jo, at overdelen skal forbi hofterne, når man tager den på. Når man er sådan en som mig, som har hofter men en smallere overkrop, så kan man godt komme til at ligne et lille kvadrat i sådan en buksedragt...
Jeg har dog syet buksedelen lidt ind, og det syes jeg har hjulpet på det hele. Nu skal jeg bare lige forbi Lines systue og have overlocket de nye syninger i buksebenene. Så tror jeg vi er i mål. Så må jeg flashe den i den virkelige verden og se, hvordan det fungerer.16 kommentarer:

 1. Flot flot, det mønster forsøgte jeg mig også med, og det passede ikke til undertegnede, den var helt gal omkring længden på overdelen og buksedelen, jeg manglede i hvert fald 7 cm. Buksen blev klippet af, og jeg mangler blot at få syet trøjen færdig, for det mønster var meget godt til mig.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en god idé. Jeg kunne egentlig også godt forestille mig, at toppen ville være god for sig. Måske kunne man også forlænge den til kjole.

   Slet
  2. Jeg har lavet dette mønster om til en kjole. Det var superlet - jeg tilføjede baret et rør i samme bredde som blusen og lavede ellers løbegang, som på buksedragten. Kan anbefales.

   Slet
 2. Den ser virkelig flot ud! Får vi lov til at se den på? :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Sine! Jeg må hellere se at tage mig sammen til at få taget nogle billeder :-)

   Slet
 3. Hvor ser den bare fin ud! Jeg ville ønske, jeg kunne finde ud af, at lave sådan noget selv :)
  Jeg håber vi får lov til at se den på :)

  - Louise Lykke
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise! Jeg skal prøve at få nogen til at tage et billede af mig med den på.

   Slet