mandag den 25. november 2013

Mere koreastofI weekenden har jeg nydt det meste af lørdagen på i mit hyggelige syrum. Jeg elsker at kunne rode rundt som det passer mig, samtidig med, at jeg kan høre Morten hygge rundt i resten af huset. Det er skønt at være sammen på den måde.  

Som nævnt ville jeg arbejde lidt videre med mit koreanske stof i weekenden. Jeg prøvede at lave et julehjerte - men det blev simpelthen så deformt, at jeg tyede til noget velkendt i stedet. 

Jeg lavede en lille kosmpetikpung og et par key hangers. Jeg synes faktisk selv at begge dele blev ret gode. Jeg måtte også lige lave en key hanger i en Liberty rest. Om det bliver julegaver eller til mig selv vil vise sig.


7 kommentarer:

 1. Hvor fint Signe. jeg har endnu ikke prøvet at lave en key-hanger, men måske man skulle kaste sig ud i projektet... Hvor køber du selve nøgle-dimsen?

  SvarSlet
 2. Jeg har købt nøgledimser hos Stof og Stil, og vist også hos Stof2000. Men jeg købte en del sidste år, så jeg kan ikke helt huske det.
  Det er et nemt og hyggeligt projekt. Der var en DIY på en blog tidligere, men jeg synes ikke jeg kan finde den længere - men det er ikke så svært at gå til.

  SvarSlet

 3. شركات مكافحة حشرات بالخبر شركات مكافحة حشرات بالخبر
  شركة مكافحة حشرات بمكة شركات مكافحة حشرات بمكة
  شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة شركات مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
  شركة مكافحة حشرات بالدمام شركات مكافحة حشرات بالدمام
  شركة مكافحة حشرات بالاحساء شركات مكافحة حشرات بالاحساء


  SvarSlet