mandag den 11. november 2013

Blog challenge - Min håndskrift

Så tager vi lige et punkt mere på blog challengen - nemlig min håndskrift.
Den er lidt et ømt punkt. Den er noget rod! Den vender både den ene og den anden vej, og jo mere jeg skriver jo værre bliver det.Jeg ved ikke hvor meget jeg tror på sådan noget med at man kan læse en personlighed ud af en håndskrift - men måske passer det egentlig meget godt. Jeg er lidt rodet som person, og ikke perfektionistisk. Det gør nok også, at jeg ikke gør mig så umage med at skrive pænt. Det har jeg aldrig gjort. Da jeg var barn gik jeg på en skole, hvor vi tidligt fik karakterer - herunder også ordenskarakterer. Det var altid mine laveste karakterer. - Men hvad - det hele lykkes jo alligevel :-)

Når det handler om håndarbejde er det dog altid min manglende perfektionisme, som hjemsøger mig. Her prøver jeg virkeligt at blive bedre til at lave tingene om, når de ikke er helt gode.

PS mor og Irene - jeg  håber ikke I læser med. Ellers er jeres julegaver lige blevet røbet...

7 kommentarer:

 1. Jeg tror faktisk man kan se meget ud fra ens håndskrift, og som du skriver tror jeg sjældent et ordensmennesker skriver rodet, og et rodehoved skriver snore lige... Det er vist også noget med at man kan drage en masse ud fra om man lukker sine bokstaver, om man skriver stort eller småt og hvor meget afstand der er mellem ens bokstaver...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine,
   Det tror jeg egentlig også du har ret i. Jeg har ikke tænkt så meget over det før jeg lavede dette indlæg, men når jeg tænker over det, er der nok noget om det.

   Slet