fredag den 25. juli 2014

Leo dilemma


Her er kjolen som jeg har syet af Baum und Pferdgarten stoffet jeg viste jer. Jeg er blevet rigtig godt tilfreds med den og jeg elsker sweat shirt kjoler. 

Jeg har leget lidt med længden og i dag fik den ribben på forneden så den lige blev lidt længere. 

Jeg har været lidt twisted i forhold til leoprintet og om det var for meget, men jeg synes det fungerer helt godt i denne farve. Så er det ikke for meget leo, synes jeg. Min mand er bestemt ikke fan - men hvad ved han! :-)

mandag den 21. juli 2014

Nyt badeværelse





Vi har fået lavet nyt badeværelse derhjemme, og det er blevet super godt. Billederne er ikke de bedste, for de er taget med telefonen, og det er svært at få et godt indtryk at et lille rum.
Men det er med væghængt toilet og vask og et dejligt badekar! Så skønt. 
Fliserne ligner træ til forveksling og jeg elsker, at det bliver sådan lidt mindre svømmehals-agtigt. 
Bogkasserne på væggen er fra Wedowood og de er SÅ fine :-). 

Tak til farfar Erling for mange timers hårdt arbejde. 


Ffhhjkk

fredag den 18. juli 2014

Ønskes: Tips til Bornholm
































Jeg glæder mig til ferie, og vi drager til Bornholm i august måned. Jeg håber på solskin, god mad, samvær 
med min mand og en masse skøn natur. Jeg hører, at Bornholm skulle være blevet lidt af en gourmet-ø, og jeg glæder mig til at se, hvad de forskellige gårdbutikker har at byde på. 

Jeg har bare ikke været på Bornholm i umindelige tider. Sidst var da jeg var skolelærer og havde skoleelever med på tur. Jeg ser frem til at være der i højsæsonen og for mig selv. Jeg har dog behov for lidt hjælp til ting som man ikke må gå glip af på Bornholm. Så hvis du ligger inde med et tip eller to, så vil jeg meget gerne høre det.


mandag den 14. juli 2014

Kaptajn Strib


Jeg har syet en stribet kjole i isoli fra Stofdepotet. Her har jeg bakset lidt med en lynlås i ryggen, som jeg opgav. Stoffet er en tynd isoli, og lynlåsen var en metallynlås, som er lidt tung - men en fed detalje. Men stoffet kunne simpelthen ikke holde lynlåsen, så den sad og flappede øverst. Jeg forsøgte også at stive stoffet af med flissiline. Efter et par forsøg droppede jeg det og syede den sammen i ryggen. 

Den er kantet indvendig i hals, ærmer og for neden med Liberty stof. 

torsdag den 10. juli 2014

Stof crush


Jeg har fået lov at købe dette lækre stykke leo jersey fra Baum und Pferdgarten hos Line og jeg har tryllet lidt med det. Jeg har længe gået og sukket lidt efter deres kjoler og sæt, men tænkt at det må man kunne gøre selv. 

Jeg viser resultatet ved lejlighed. 

søndag den 6. juli 2014

Ny ynglingsskjorte



Ja - det er længe siden der har været liv på bloggen. Det er ikke fordi der ikke sker noget kreativt - der sker bare også en masse andet. Så når jeg ikke lige det der med kamera og computer. Men nu prøver vi med et indlæg fra telefonen og satser på at det ser nogenlunde ud. 
Jeg har syet en ny type skjorte med stolpelukning. Skulle lige have lidt hjælp af Line til syning, men den er et hit og jeg tror jeg kommer til at genbruge dette mønster mange gange. 
Mønstret er fra den japanske sybog med denne forside: