tirsdag den 7. januar 2014

Ny hyggekrog

Jeg har de sidste par måneder arbejdet lidt på et indretningsprojekt. Det er mit syværelse, som har udviklet sig lidt. Det startede på første sal, men rykkede ned i vores stue, som er en aflang gammel stald. Det har I set før her.
Tidligere brugte vi stuen som TV stue, så fjernsynet hænger her stadig. Vi ser egentlig mest TV på iPads mv. men vi skulle gerne stadig kunne se en film sammen herinde. Sofaen solgte jeg på Den Blå Avis, da jeg omrokerede, og så måtte vi jo tænke lidt kreativt.
Det er blevet til disse to luksus-sækkestole. De er fra Ambient Lounge. De hedder Studio Lounger. Det fungerer super godt. Der er tilpas meget støtte i dem, til at man ikke flyder helt væk, og de former sig godt efter kroppen - og så er de pæne!




6 kommentarer:

  1. Åh, hvis man først er sunket ned i det stole, må det være svært at komme op igen :D

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne, ja det er rigtigt. Det er det eneste problem… Men som min mand siger, stort set hver gang jeg småbrokker mig lidt "hvis det er dit største problem er i livet, så går det sgu meget godt" :-)

      Slet
  2. vous pouvez vérifier ici Dolabuy Hermes Obtenir plus d'informations Dolabuy Louis Vuitton site ici Dolabuy Chrome-Hearts

    SvarSlet